10/6/09

Αντίδοτο στην κρίση. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Υπεύθυνη ΚατανάλωσηTο Ινστιτούτο Επικοινωνίας, σχεδίασε και υλοποίησε, για πέμπτη φορά στην Ελλάδα, τη μεγάλη αντιπροσωπευτική ποσοτική έρευνα CSR 2009 για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Κατανάλωση» σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Η έρευνα, η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε άλλες 31 χώρες, διενεργείται με την άδεια της καναδικής εταιρείας δημοσκοπήσεων GlobeScan Inc. η οποία ειδικεύεται σε θέματα διερεύνησης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε παγκόσμιο επίπεδο. Το τεχνικό μέρος της έρευνας πραγματοποίησε η MRB Hellas.
Στη φετινή έρευνα περιλαμβάνεται για δεύτερη φορά και η διερεύνηση της Κοινωνικής Ευθύνης των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της οποίας ανιχνεύονται οι προσδοκίες και οι απόψεις των πολιτών για την Υπευθυνότητα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και ο ρόλος τους απέναντι στη Δημοκρατική Κοινωνία και το Περιβάλλον.Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 12.00 στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, Πλάκα.


View Larger Map

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλούμε να κάνετε επώνυμα σχόλια.