4/6/09

Δρω γιατί αντιδρώ - Σπάσε την "παράδοση"

H νέα ταινία για την εκστρατεία Δρω γιατί αντιδρώ, με το όνομα "Καραγκιόζης", μας προτρέπει να φροντίσουμε την πόλη που ζούμε, να μη τη γεμίζουμε με σκουπίδια.
Ας το προσπαθήσουμε, δεν είναι δύσκολο. Όλοι μαζί μπορούμε να "κρατήσουμε" καθαρό το περιβάλλον μας.




(Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα ηχεία σας)

Η ταινία είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας και προσφοράς στην εκστρατεία του Ινστιτούτου Επικοινωνίας για το Περιβάλλον "Δρω γιατί αντιδρώ", της διαφημιστικής εταιρείας ATTP Advertising και της εταιρείας παραγωγής Modiano Productions.

Οι συντελεστές:

Modiano Producations
MIKΗΣ ΜΟΔΙΑΝΟ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ

ATTP Advertising
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΜΠΙΣΚΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/6/09, 3:49 μ.μ.

    Ε, όχι και καραγκιόζης...

    θεωρώ τη χρήση του "καραγκιόζη" στην συγκεκριμένη ταινία άστοχη εντελώς. δυστυχώς ένα ελληνικό σύμβολο με τεράστια ιστορική και πολιτιστική σημασία προβάλεται με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο και μου κάνει εντύπωση που προέρχεται από μία εταιρεία της ποιότητας της A.T.T.P. Δυστυχώς η ταινία αναπαραγάγει στερεότυπα τα οποία είναι άτοπα και προσβλητικά για την ελλάδα.
    ναι, θεωρώ ότι περνάει στον τηλεθεατή το τι θέλει να πει, αλλά θα μπορούσαν να πουν το ίδιο πράγμα το ίδιο αποτελεσματικά και με κάποιο άλλο τρόπο. η attp έχει δείξει στην μέχρι τώρα πορεία της ότι μπορεί να κάνει και δημιουργική δουλειά και α δείξει κοινωνική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε να κάνετε επώνυμα σχόλια.